d

Нашата визия е ясна. 

Творим с огромна доза любов, желание и стремеж, отличавайки се с личен почерк.

Обслужваме чрез гъвкавост, доверие, отлично управление и ефективна комуникация по време и след проектирането, в процеса на реализацията. 

Отдаваме голямо значение на материалите и осветлението във всяко едно отношение, тъй като те ни позволяват да създадем топла и приветлива атмосфера. Комбинираме ги с много внимание, индивидуален подход и нови технологии, адаптирани към всяко едно пространство. Варираме от декоративни, архитектурни и интериорни решения до конструктивни казуси, които изискват специално внимание към детайла, и където професионализмът надделява над бързината и безразсъдството.

Качество, гъвкавост и доверие. Приемаме изкуството като най-чистия начин, чрез който да си представим и изградим, заедно с нашите клиенти, едно ново и удобно пространство, паралелно улеснявайки процеса и за двете страни... и най-вече учим, докато го правим.

Стремим се да изпълняваме предизвикателствата, които ни се предлагат, следвайки нашата философия: да обединим помещенията, без да губим тяхната същност, функция и комфорт, за да създадем уютен дом по стила на всеки клиент като основен фокус.

Нашата цел е винаги да сме в диалог с клиентите ни, за да изготвим проект, съответстващ напълно на техните изисквания, нужди и вкус, спрямо условията на пространството и заложения от тях бюджет. След внимателно и детайлно проектиране се насочваме към реализацията на проекта, разработен съвместно с клиента.

Ен Ейч Дизайн е малко, бутиково студио за вътрешен дизайн, основано от дизайнер Никол Христова Кастелова през 2022г. в гр.София. Никол завършва бакалавър по "Интериорен дизайн" в Нов Български Университет през 2020г, като се дипломира успешно с отличен през 2021г. От ll курс работи по специалността си първо като стажант, а след това и като дизайнер за различни студиа. А през цялото това време работи отделно и на свободна практика.

За 4 години успешно събира екип от страхотни хора, с които да работи и създава отношения с подизпълнители, на които днес се доверява изцяло. 

Фокусирани върху съчетаването на издържана естетика, креативност, ергономичност, практичност и функционалност събираме всичко в едно; дизайн, материали и конструкция.  Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти и подизпълнители, за да постигнем абсолютна симбиоза и да изготвим проекти, които отговарят на техните очаквания, изисквания и нужди. Създаваме пространство, което могат гордо да назоват Дом и да поддържат баланс с околната среда по възможно най-устойчивия начин.

fc

За студиото

Опитът е най-добрия ни инструмент. За нас няма големи или малки проекти, има добри решения. И ние сме толкова горди с тях, че ги оставяме тук на Вашето внимание, за да ви вдъхновят. Насладете се на една селекция от подбрани наши комплексни реформи.

Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor